MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját. Kereső-optimalizálás és online marketing!
Egyedi és kész üzleti programok Gondolom Ön is tudja, az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

eDM hírlevél küldő

A DominoMail hírlevél küldő szoftverrel Ön is küldhet hírlevelet, magasabb szintű informatikai tudás nélkül, mindössze pár kattintással, nagyon egyszerűen. A hírlevél küldő programba beimportálhatja saját címlistáját (akár Excel táblázatból is), de akár kézzel is felviheti vagy bemásolhatja a címzetteket a címlistába. A DominoMail szoftverrel lehetőség van egyszerű beviteli szabályok segítségével perszonalizálni a hírlevelet, egyedi adatokat belevinni, amennyiben igényt tart rá.

Küldés alapú számlázás

avagy Pay As You Send

A legtöbb helyen havi csomagokat vehetünk, amely csomag aztán vagy kevés lesz, vagy sok, de soha nem optimális. Mi ezen változtatunk! A feltöltős telefonokhoz hasonlóan építettük fel a rendszert, avagy annyit fizet amennyit küld. Ön feltölti az egyenlegét küldeni kívánt emailek számának megfelelő összeggel, és utána küldheti is a leveleket ameddig a keret tart. Az egyenlegét 6 hónapon belül kell felhasználnia, nem 1 hónapon belül! Szerintünk ez így korrektebb.

Praktikus, letisztul felület

A DominoMail hírlevél küldő felületét úgy alakítottuk ki, hogy nehéz legyen benne "eltévedni", egyszerűen és gyorsan, praktikusan kezelhető, és a manapság egyre divatosabb Metro UI szerű felülettel láttuk el

Címlisták importálása, szerkesztése

A címlistákat akár táblázatkezelőből is beimportálhatjuk a rendszerbe (egyszerű CSV formátumon keresztül), de akár kézzel is felvihetjük a címzettek, vagy egyszerűen sortöréssel elválasztva bemásolhatuk őket a hírlevél küldő címlistába
Amennyiben nem rendelkezik saját címlistával, kattintson ide és nézze meg eDM kampány ajánlatunkat

Statisztikák

Egy kampány semmit nem ér, ha nem tudjuk utánkövetni, és mérni a hatásfokát, eredményességét. A DominoMail-ben lehetőség van a levelek megnyitási arányának követésére, sőt arra is lehetőség van, hogy mérje, a hírlevélben lévő linkekre hányan kattintottak rá. (pl.: ha a hírlevélben többféle termék van, így egyből látszik, melyik váltotta ki a legnagyobb érdeklődést).

Feliratkozási box generálás

Amennyiben nem ért a weblap szerkesztéshez, vagy nincs saját rendszere, vagy bármely egyéb okból nem tud a weblapján keresztül saját adatbázist üzemeltetni, úgy a DominoMail hírlevél küldő képes Önnek feliratkozó boxot (form-ot) generálni, amit csak be kell illesztenie a saját weblapjába, aki ezen keresztül feliratkozik, az automatikusan bekerül az megadott címlistába.

Árazás

Amint említettünk a DominoMail hírlevél program előre feltöltés után használható. Egy levél küldés ára 0,3 Ft. Tehát ha 6.000 Ft-al tölti fel egyenlegét akkor 20.000 darab email-t küldhet ki.
A feltötés után természetesen a keret több darab hírlevél küldés között is szétosztható, csak a kiküldött levelek darabszáma számít.
Az a keret 6 hónapig használható fel.
Minimális egyenlegfeltöltési összeg: 5.000 ft
Az árak bruttó árak

Igényeljen tesztelési, demo belépési lehetőséget, amely tartalmaz egy 50 email küldéses limitet:
Név:
Email:
Telefonszám:
Tevékenység:
Kérem írja le, milyen nagyságú kampányra gondolt:

Amennyiben nem rendelkezik saját címlistával, abban az esetben marketing kampány lebonyolítását is vállaljuk, a részletekért kattintson ide
Ízelítő referenciáinkból:
uStore webshop
http://www.ustore.hu
Online vegyeskerekedés: divat termékek és műszaki cikkek
VitalX webáruház
http://www.vitalx.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biorezonancia készülék
http://biorezonanciakeszulek.hu
Készülék bemutató és webáruház
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: