MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját. Kereső-optimalizálás és online marketing!
Egyedi és kész üzleti programok Gondolom Ön is tudja, az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

Bérelhető Informatikai szolgáltatás, Ügyvitel segítő programok, Kész ügyfélnyilvántartó program bérlése

A vállalatirányító, ügyfélnyilvántartó, komplex ügyviteli rendszerek növelik a hatékonyságot, segítenek megtartani a régi ügyfeleket és ezzel növelik a profitot, és az ügyfél elégedettséget

Bérelhető ügyfélnyilvántartó program: A bérlés lényege, hogy nem kell a drága, sok százezer forintos program elkészítésének költségét kifizetni, hanem havonta egy kisebb összegért bérelhető. A programban az ügyfelek adatai és a velük kapcsolatos tevékenységek, eladott termékek, szolgáltatások tárolhatóak. A rendszer nagy előnye, hogy egyetlen ügyfél sem "veszik el", gyorsan és egyszerűen visszakövethető, hogy mikor és milyen kommunikéció volt az ügyféllel.
Az ügyfelek megszerzése nehéz dolog, aki értékesítéssel foglalkozik tudja ezt. Tehát amikor már egyszer megszerzett egy ügyfelet ne hagyja, hogy következőleg újból meg kelljen szerezni, és ezen programmal ez az ügyfél követés valósítható meg!
A rendszer kiválóan alkalmas nem csak meglévő ügyfelek kezelésére, hanem az ügyfelek megszerzésére irányuló marketing tevékenységek (legyen az telemarketing, direkt marketing, vagy egyéb marketing forma) dokumentálására (sikeres volt a kapcsolatfelvétel, visszahívást kért, stb...) és követésére.
A Program havi bérleti díja (2013-ban): 9950 Ft / hónap
A megrendelés előtt 2 hetes ingyenes teszt időszak vehető igénybe! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (info@zeroweb.hu) vagy telefonon (70/457-5113)


Egyedi rendszer: Amennyiben komplex, összetett, nem általános tevékenységgel foglalkozik, vagy teljesen személyre szabott rendszert szeretne, egyedi irányító és támogató rendszert is tudunk fejleszteni. Ez esetben kérem keresse fel üzletkötőnket: Fehér Norbert tel: 70/650-5000, email: feher.norbert@zeroweb.hu

Ízelítő referenciáinkból:
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biztosítás Szakértő
http://biztositasszakerto.com
Bemutatkozó weboldal tartalomkezelő rendszerrel és egyedi marketing funkciókkal
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: