MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját. Kereső-optimalizálás és online marketing!
Egyedi és kész üzleti programok Gondolom Ön is tudja, az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

Webáruház készítése


A webáruházak kiemelkedően fontos szereplői az internetes kereskedelemnek.  Az internet országosan elérhető, nincs földrajzi területre, városra vagy térségre korlátozva. A webáruház éjjel-nappal elérhető, ez hatalmas előny a hagyományos áruházakkal szemben. Ezen kívül üzemeltetési költségük is töredéke egy valós áruháznak, boltnak.

De Ön ezt tudja, hiszen webáruház készítéséhez keres céget. Mi tudjuk, mi a fontos! Az egésznek az a lényege, hogy a cége a termékével az adott piac nagyobb részét birtkolja, mint előtte. Ez a lényeg, ugye?! Mi ebben tudunk segíteni. Rendelkezésére tudjuk bocsátani több éves programozói tapasztalatunkat, szaktudásunkat (bár a technikai részletek Önt valószínűleg nem érdeklik). Ezen kívül, ami szintén nagyon fontos egy webshop-nál, a több éves webáruház üzemeltetési és online marketing tapasztalatunkat is megosztjuk Önnel, hogy Önnek minél sikeresebb webáruháza legyen. Tehát Ön adja a saját szakmai tudását, a termékek ismeretét, mi adjuk az online technológiai tudásunkat, és így egy sikeres, nyereséget termelő webáruházat tudunk együtt létrehozni. Mi az első lépés? Keressen fel a megadott elérhetőségeken, ne habozzon!Webáruház készíttetése és megvásárlása.

Amennyiben egy olyan webáruházat szeretne, ami messze menően paraméterezető, és az Ön termékeihez teljesen testre szabható, jó helyen jár. Egy ilyen egyedi webshop olyan mint egy célszerszám, amit pontosan egy adott feladat elvégzésére terveztek, egy ilyen egyedi webáruház adja a legjobb alapot az online kereskedelmének beindításához vagy folytatásához.
Egy egyedi design-a rendelkező, és teljesen az Ön tulajdonába kerülő webshop elkészítési költsége minimum 129.000 Ft, amelyért egy jól működő webshop-ot tudunk. A bővítés egyedi, személyre szabott funkciókkal természetesen lehetséges, egyeztetés szükséges a pontos árajánlat küldéséhez.
Áraink megtekintéséhez kattintson az alábbi céloldalra: http://www.webshopsystems.hu

Alap webshop funkciók:

  • Tartalomkezelő rendszer, amelyen keresztül lehet a termékeket, gyártókat és kategóriákat kezelni
  • Termék attribútumok: név, leírás, kulcsszavak, képek, gyártó, csatolt fájlok, meta-adatok, kategória (egy termék több kategóriába is tartozhat), kiemelt termékek
  • Social media integráció (Facebook like és megosztás box, g+, twitter)
  • Kiemelt termékek és Top termékek megjelenítése az oldalsó paneleken
  • Listázás kategória vagy gyártó szerint
  • Fejlett kereső kulcsszó alapján, automatikus kulcsszó-gépelés közbeni kiegészítéssel és kulcsszó ajánlással.
  • Termék adatlapon megjelenik az összes termék adat: Név, képek, ár, leírás. Az adatlap alján pedig az ajánlott termékek, amelyeket a rendszer automatikusan kiválaszt minden egyes termékhez a megadott kulcsszavak, kategória és gyártóazonosság alapján, így Önnek nem kell minden termékhez beállítani az ajánlott termékeket.
  • Klasszikus webshop működés: A termékeket a kosárba rakja a vásárló, majd a megrendelés elindításakot kiválasztja a szállítási/fizetési módot, utána megadja a számlázási és szállítási adatokat. A mai kornak megfelelően, könnyített vásárlással nem szükséges előzetes regisztráció, egyből leadhatja a vásárló a rendelését. (Természetesen van klasszikus Regisztráció/Bejelentkezés is a webshopban)
  • Rendelésről email megy a rendelést leadónak és egy másolat az Ön által meghatározott email címre is. Az email tartalma: a rendelt termékek, szállítási/fizetési mód, rész- és végösszegek, megadott számlázási és szállítási adatok
  • Rendelések kezelése és visszakeresése a tartalomkezelő rendszerben, rendelésekhez státusz rendelhető (feldolgozás alatt, várakozik, kiszállítva, lezárva stb.)Bármilyen kérdése van, foruljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén (amelyeken kérhet ajánlatot is):
telefon: 06-70/650-5000
e-mail: feher.norbert@zeroweb.hu

Ízelítő referenciáinkból:
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biztosítás Szakértő
http://biztositasszakerto.com
Bemutatkozó weboldal tartalomkezelő rendszerrel és egyedi marketing funkciókkal
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: