MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját. Kereső-optimalizálás és online marketing!
Egyedi és kész üzleti programok Gondolom Ön is tudja, az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

Honlap készítés, Weblap programozás

Miért is van szükség egy jó weblapra?
Amennyiben céges weblapról van szó, a honlap elsősorban egy újabb marketing eszköz. Mégpedig a mai kornak megfelelő, (a klasszikus marketinghez képest) költséghatékony marketing megoldás. Egy modern céges weblap feladata elsősorban ügyfélteremtés, a jelenlegi ügyfelei, partnerei szemében pedig a vállalkozása színvonalát emeli. Mi egy ilyen modern marketingeszközhöz segíthetjük Önt!
Egy weblap összekapcsolható, kiegészíthető ügyfélnyilvántartó, ügyfélkezelő vagy egyéb információs és nem információs rendszerrel. Rengeteg hasznos dologgal lehet bővíteni weblapját (ezekből is kiemelnénk néhányat):
  • online rendelés / webáruház
  • ügyfél belépés (ügyfélkapu rendszer), az Ön ügyfelének a vele kapcsolatosa adataihoz való hozzáférés
  • fórum, vendégkönyv amelyen jelenlegi és leendő ügyfelei megoszthatják a tapasztalatokat
  • Galéria
  • Kapcsolatfelvételi lehetőség űrlapon keresztül
  • egyedi igények, amire Önnek szüksége van...
  • Kereső-optimalizálás, amellyel elérjük, hogy az Ön weblapja a megadott kulcsszavakta megfelelő helyezést érjen el a keresőkben

Az általunk készített weblapokat tartalomkezelő rendszerrel adjuk át. Ez azt jelenti, hogy akár Ön is feltöltheti és módosíthatja a tartalmat, bármikor, nincs szükség arra, hogy jelezze nekünk változtatási szándékát. Ezzel Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg.

Minden weblapunk tartalmaz tartalomkezelő rendszert, amellyel Ön is bármikor tudja módosítani a tartalmat, és nem nehezebb kezelni, mint egy Word-ot. A felülete grafikus, a szöveg és képek is formázhatóak, semmiféle programozói tudást nem igényel.


Az első lépés ahhoz, hogy egy szép és modern weblapja legyen, hogy keressen fel bennnünket emailben: feher.norbert@zeroweb.hu, telefonon: 70/650-5000, vagy kérjen On-line ajánlatot az oldalsó menüben található "Ajánlatkérés" menüpontra kattintva, és az Ön igényei alapján elkészíjük az ajánlatot, majd pedig a weblapját.


Ízelítő referenciáinkból:
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biztosítás Szakértő
http://biztositasszakerto.com
Bemutatkozó weboldal tartalomkezelő rendszerrel és egyedi marketing funkciókkal
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: